Okulumuz Hakkında

Başkale İlkokulu
Baskale Mah. Başkale Sok.No 1 Narman/ Erzurum
0442 756 22 12
0442 756 22 12
https://baskaleilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece Erzurum´un değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarını anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen ailesini, vatanını, milletini seven ve daime yüceltmeye çalışan, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, İnsan haklarına saygılı haklarını bilen ve koruyan, Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüveni olan, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı saygın bir otağı yapma gayreti olan bireyler olmalarının sağlamak için varız

BAŞARILAR

Öğretmen :2
Öğrenci :20
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :596
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

08.30 - 15.00

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

Sobalı

Servis Bilgisi

Köyümüzden günlük ilçe merkezine giden servis yoktur.

Bağlantı

Metro Ethernet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuzun il merkezine uzaklığı 110 km´dir. İlçemize uzaklığı ise 23 km´dir. Okulumuzdan ilçe merkezine 35 dakikada gidilmektedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Başkale Mahallesi sınırlarında yer almaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları